Sponsoring en goede doelen

De lokale sport wordt een warm hart toegedragen, want een gezond lichaam betekent een gezonde geest. Andantino sponsort verschillende sportverenigingen om jonge sporters een kans te geven het maximale uit zichzelf te halen. Bovendien worden via stichting Djoy verschillende goede doelen gesteund.

Andantino sponsor zwemmer Arno Kamminga

Andantino gaat topzwemmer en Europees Kampioen Arno Kamminga de komende jaren ondersteunen bij zijn Olympische ambities. Algemeen directeur Dirk-Jan Bakker is groot sportliefhebber en op dit moment al sponsor van onder andere de Sven Kramer Academy en diverse wielerploegen.

Arno Kamminga (25) is schoolslagspecialist. Hij is geboren in Katwijk en woont in Amsterdam. De Dolfijn in Amsterdam is zijn zwemvereniging. Kamminga is Europees kampioen 100 en 200 meter schoolslag (2019) en momenteel 's werelds snelste op de 200 meter. Hij hoopt deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokyo in 2021, waarvoor hij zich komend weekeinde kan plaatsen via het OKT toernooi in Rotterdam.

Kamminga: "Ik ben erg blij met het verkregen vertrouwen. Dirk-Jan Bakker is overtuigd geraakt van mijn duurzame bestaan als fulltime zwemmer. Met deze partner aan mijn zijde kan ik mij volledig focussen op succes in het zwembad."

Bakker: "Arno Kamminga is een gigantisch talent en maakte als persoon indruk op mij bij de eerste kennismaking. Ik help hem graag zodat hij het beste uit zichzelf kan halen. Hopelijk gaat het lukken om volgend jaar in Tokyo een Olympische plak te veroveren."